حضور پر شور مردم ایران در مراسم ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب و سخنرانی مقام معظم رهبری در این اجتماع پرشور ، بازتاب بیانات رهبرانقلاب در رسانه‌هاي خارجی ، تعیین تکلیف اعتبارنامه منتخبان تهران ، ابقا علی لاریجانی و نوابش از مهمترین اتفاقات سیاسی بود که در این هفته رخ داد.

به گزارش مشرق ، حضور پر شور مردم ایران در مراسم ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب و سخنرانی مقام معظم رهبری در این اجتماع پرشور ، بازتاب بیانات رهبرانقلاب در رسانه‌هاي خارجی ، تعیین تکلیف اعتبارنامه منتخبان تهران ، ابقا علی لاریجانی و نوابش  از مهمترین اتفاقات سیاسی بود که در این هفته رخ داد.




مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)

رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی خود در حرم امام راحل در سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی با اشاره بر مساله عزت ملي خاطرنشان كردند: امروز ياد امام از هميشه زنده‌تر و ميراث بزرگ امام جلوي چشم همگان است. ما در تاريخ مان دوران هاي متفاوتي را گذرانده‌ايم. هم عزت داشته‌ايم و هم ذلت اما در اين دوران طولاني 200 ساله منتهي به انقلاب يك دوران سخت تاريك ذلت را گذرانديم كه بايد در تاريخ تعمق كرد و درس گرفت.

رهبر معظم انقلاب اسلامی  در سخنرانی خود در حرم امام راحل در سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب با اشاره به اهمیت دهه پیشرفت فرمودند: اگر توقف کنیم به عقب پرت می‌شویم و اگر دچار غرور شویم به زمین خواهیم خورد. اگر ما مسئولان کشور دچار خود محوری، تکبر و خودشیگفتی بشویم، تودهنی خواهیم خورد.در راه پیشرفت کشور 'توقف ممنوع' است.ما هنوز در دامنه قرار داریم و با قله فاصله داریم. روزی که ملت ایران به قله برسد، دشمنی‌ها و خباثت‌ها به پایان می‌رسد.



مقام معظم رهبری با تاکید بر تاثیرگذاری بالای ایران در تحولات دنیا خاطر نشان کردند : ما امروز از لحاظ قدرت سياسي، تاثيرگذاري بر تحولات دنيا، حضور در فعل و انفعلات منطقه و حتي مناطق ديگر جهان از اول انقلاب به مراتب قوي‌تر هستيم و شواهد بسياري در اين زمينه وجود دارد.
پس از اين بخش از بيانات مقام معظم رهبري، مردم شعار "مرگ بر آمريكا" و "مرگ بر اسرائيل" سر دادند.

رهبر انقلاب با اشاره به فریب کاری های رسانه های غربی در مسئله هسته ای ایران فرمودند : در محافل سياسي و رسانه‌اي دنيا از خطر ايران هسته‌اي دم مي‌زنند اما من مي‌گويم اينها دروغ مي‌گويند و فريب‌گري مي‌كنند. آنچه كه آنها از آن مي‌ترسند و بايد بترسند،‌ ايران هسته‌اي نيست، ايران اسلامي است. ايران اسلامي است كه در اركان قدرت استكباري زلزله انداخته و اثبات كرده بدون تكيه بر آمريكا و قدرت‌هاي مدعي دنيا يك ملت مي‌تواند به پيشرفت واقعي دست يابد و اين درس بزرگي است و آنها از اين درس مي‌ترسند.

مقام معظم رهبري با اشاره به تحولات منطقه و انقلاب های اخیر در کشورهای مسلمان خاطر نشان كردند: البته در اين حوادث منطقه،‌ مردم بحرين در مظلوميت مضاعف به سر مي‌برند، حقيقتا مظلوم هستند و به وسيله رژيم مستبد و ديكتاتوري بي‌جهت ‌سركوب مي‌شوند، اعتراض آنها با خشن‌ترين وضعيت پاسخ داده مي‌شود در حالي كه آنها ابتدايي‌ترين نيازهاي انساني يك كشور مردم سالار را طلب مي‌كنند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در پايان بيانات خود در جمع ميليوني زائران حرم امام خميني (ره) تصريح كردند: بدون ترديد آينده براي ملت‌هاي مسلمان و اسلام و مسلمين و براي ملت ايران از گذشته بهتر است.

شما می توانید صوت کامل  بیانات رهبر معظم انقلاب  را در اینجا دانلود کنید.


بازتاب بیانات رهبرانقلاب در رسانه‌هاي خارجی

سخنان رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی(ره) در رسانه های خارجی بازتاب گسترده ای داشت به طوری که خبرگزاري شين‌هوا در خبري فوري از تهران گزارش داد: آيت الله سيد علي خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران امروز يکشنبه اعلام کرد تحريم هاي کشورهاي غربي تأثيري بر ايران ندارد.



همچنین خبرگزاري رويترز گزارش داد: آيت الله خامنه اي تأكيد كردند غرب بدين دليل از تهديد فعاليت هسته اي ايران دم مي زند كه مي خواهد مشكلات خود را لاپوشاني كند.

رويترز در ادامه گزارش خود گفت : "ايشان در مراسم بیست‌وسومین سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) فرمودند: آنچه امريكا و غرب انجام ميدهد تلاش براي سرپوش گذاشتن بر مشكلات خودشان است. آنها از سلاح هسته اي ايران سخن مي گويند تا اذهان را از مشكلات آمريكا و اروپا منحرف كنند."

خبرگزاري فرانسه نیز سخنان رهبر معظم انقلاب را به بخش مقابله با رژیم صهیونیستی اختصاص داد و گفت رهبر انقلاب ایران تاکيد کردند هر گونه تهاجم رژيم صهيونيستي به ايران همچون صاعقه اي بر سر اين رژيم فرود خواهد آمد.


تعیین تکلیف اعتبارنامه منتخبان تهران / ابقا لاریجانی و نوابش و ...

اعتبار‌نامه‌ها موجب آغاز تذکرات داغ نمایندگان شد. توکلی که پیش از این به اعتبار‌نامه ایرانپور منتخب مبارکه اعتراض کرده بود امروز هم تذکری شدید‌الحن داشت و بعد از آن کوثری نماینده تهران هم تذکری مشابه او را از تریبون بیان کرد.

 در پی تذکر برخی نمایندگان مبنی بر اینکه اعتراض به اعتبارنامه نمایندگان تهران هیچ مستندی ندارد و تنها به صورت گروهی و با هدف تلافی اعتراض به اعتبارنامه دونماینده مطرح شده است و اساسا موضوعی برای بررسی وجود ندارد ، علی لاریجانی برای حل مشکل مهلت نیم ساعته به شعبه 6  داد تا گزارش بررسی های خود را از هفته گذشته تا امروز ارائه کند.
 
 پس از پایان تنفس هیچ یک از اعضای هیات رئیسه شعبه 6 برای ارائه گزارش در صحن مجلس حاضر نبودند و برای دقایقی تذکرات برنامه مجلس با تذکرات تعدادی از نمایندگان پر شد ، لاریجانی با انتقاداز این وضعیت خواستار فراخوانی یکی از اعضای این هیات از خارج از صحن برای ارائه گزارش شد و سر انجام این گزارش مبنی بر تایید همه این اعتبارنامه ها در شعبه قرائت شد . اما در صحن علنی مجلس ایرانپور نماینده مبارکه مجددا به اعتبارنامه مرتضی آقاتهرانی، محمد کوثری، حمیدرسایی، مهدی کوچک زاده ، حسین نجابت، علیرضا زاکانی، احمد توکلی، الیاس نادران، علی اصغر زارعی اعتراض کرد و حامد قادر مرزی نماینده قروه نیز به اعتبار نامه زهره طبیب زاده و احمد نجابت اعتراض کرد .

پس از متشنج شدن صحن مجلس در اثر اعتراض ایران پور به اعتبارنامه منتخبان تهران در صحن مجلس و اخطار قانون اساسی سنایی و توکلی به روند موجود، ایران پور، اعتراض خود را از اعتبارنامه منتخبین تهران به جز الیاس نادران و احمد توکلی نمایندگان تهران برداشت اما حامد قادر مرزی نماینده قروه به اعتبارنامه طبیب زاده و نجابت همچنان اعتراض کرد.

غلامعلی حدادعادل نماینده تهران و کاندیدای هیات رئیسه موقت مجلس که نتوانست رای لازم برای ریاست موقت مجلس را به دست آورد چهارشنبه هفته گذشته در بازی دوستانه فوتبال از ناحیه پا دچار آسیب دیدگی شد. او با وجود این آسیب دیدگی در حالی که عصا به دست داشت و دشداشه سفید رنگ به تن کرده بود به مجلس آمد.



 ریاست مجدد لاریجانی با 177 رای موافق / باهنر با کسب 179 رای نائب رئیس دوم شد

انتخابات هیئت رئیسه دائم نهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب رئیس، نواب رئیس، دبیران و ناظران مجلس برگزار شد. نمایندگان‌ در این انتخابات با رأی خود، هیئت رئیسه دائم را برای اولین سال فعالیت مجلس نهم انتخاب کردند.

علی لاریجانی و غلامعلی حدادعادل ‌کاندیدای تصدی ریاست بهارستان نهم شدند این در حالی بود که حدادعادل در انتخابات رياست موقت مجلس نهم با اخذ 100 راي در برابر 172 راي لاريجاني به عنوان رئيس موقت مجلس انتخاب نشد و نمایندگان برای چندمین بار به لاریجانی اعتماد کردند .



در انتخابات هیئت رئیسه دائم نیز با شمارش آراء اخذ شده از نمایندگان ، علی لاریجانی با 177 رای موافق به ریاست مجلس نهم انتخاب شد. همچنین حداد عادل با 89 رای موافق از رسیدن به ریاست مجلس نهم بازماند.

محمدرضا باهنر و حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد نمایندگان تهران و حجت‌الاسلام احمد سالک نماینده اصفهان برای تصدی نواب مجلس کاندیدا شده بودند که ‌حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد با 232 رأی و محمدرضا باهنر با 179 رأی از مجموع 271 رأی حاصله به عنوان نواب اول و دوم هیئت رئیسه دائم برای اولین سال فعالیت مجلس نهم انتخاب شدند. سالک نیز 85 رأی نمایندگان را به خود اختصاص داد.

کاندیداهای ریاست 5 کمیسیون مجلس

فضای مجلس نهم به موازات بررسی اعتبارنامه راه‌یافتگان به مجلس، صحنه رایزنی‌ها برای کسب ریاست یا عضویت در هیئت رئیسه کمیسیون‌های مختلف مجلس است. محمدمهدی زاهدی در حال رایزنی برای ریاست کمیسیونی است که افرادی نظیر غلامعلی حدادعادل و حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی در آن عضو می‌شوند. همچنین حسین مظفر وزیر اسبق آموزش و پرورش هم به کمیسیون آموزش و تحقیقات می‌رود و احتمال فعال شدن مظفر در روزهای آتی برای کسب ریاست این کمیسیون وجود دارد. 

همچنین «حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم» نماینده مردم تهران برای ریاست کمیسیون برنامه و بودجه، «اسماعیل کوثری» نماینده مردم تهران برای ریاست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و «حجت‌الاسلام احمد سالک» نماینده مردم اصفهان برای ریاست کمیسیون فرهنگی مجلس نهم کاندیدا می‌شوند.


احمدی نژاد برای شرکت در اجلاس شانگهای به پکن سفر کرد

رئیس جمهور به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و دیدارهای دو جانبه و چند جانبه با رئیس جمهور چین و همچنین برخی از سران حاضر در این اجلاس سه شنبه به پکن سفر کرد.


 
رئیس جمهور در جریان سفر به پکن در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه این شهر همه مشکلات جامعه بشری در طول تاریخ را ناشی از عدم استقرار علم و دانایی ، عدالت ، عشق و محبت و آزادی در زندگی بشر دانست و اظهار داشت: استقرار این عوامل و ارزشها در زندگی بشر وابسته به اراده ملت هاست و با ساخته شدن انسانها و خواست ملت ها و استقرار حاکمان دانا ، صالح ، عادل و عاشق مردم و نظامات عادلانه است که آرزوهای تاریخی بشر برای تحقق جامعه سعادتمند و رسیدن به کمال برآورده می شود؛ حاکمانی از جنس صالحان و پیامبران که می آیند و جهان را سرشار از عدالت، عشق و صلح می کنند.

رييس جمهور با بيان اينکه "دو ملت بزرگ ايران و چين با برخورداري از سوابق كهن فرهنگ و تمدن انساني، ارتباطات فرهنگي و علمي عميق و ريشه‌داري نيز با يکديگر دارند"، تاکيد کرد: ارتباط گسترده دانشگاه‌ها و عالمان ملت‌ها با يكديگر، ضامن تحقق اهداف مشترك و پايه سعادتمندي بشريت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۹
    0 0
    سلام.آقا واژه خودشگفتی را مطرح کردند نه خودشیفتگی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس